tisdag 28 februari 2012

Somriga naglar






Detta känns somrigt värre! Nagellack jag använt: Isadora Mellow Yellow, Isadora Smashy Cerise, Color Club Untamed Luxury samt Depend Nr. 210.

Isadora Nail Art Brush

Jag var egentligen bara ute efter Isadoras Nail Art Brush, men den ingick vid köp av två Isadoralack, så fick slå till med det.

Det blev bland annat "Smashy Cerise". Såklart ville jag testa penseln direkt och använde ett silverfärgat konadlack att göra mönstret med.

Ringfingernageln blev jag jäkligt nöjd med!

lördag 25 februari 2012

Rouge Dior 363 Corolle Pink

Jag hade den stora turen att vinna ett Dior-kit som fina Tina på Beleza lottade ut. Jag tycker väldigt mycket om både läppstift och Dior så jag blev väldigt glad över vinsten.

Kitet innehöll parfymen Miss Dior i mini-testa på flaska, en foundationj (som kommer testas då det blivit lite sol och jag lite mer färg) samt fullstorlek av Rouge Dior 363 Corolle Pink. 

Det här är mitt första stift som är rosa på "riktigt" och Corolle Pink är en söt ganska flickig rosa. Mjuk på läpparna och ger förvånansvärt mycket glans. Hållbarheten känns rätt bra den också.

Värde: 350 kronor hos Kicks.




torsdag 16 februari 2012

Lite vardagsshopping

Make Up Store nagellack, utgående lacket Hilde samt det holografiska Britta.
 De tre nedre bilderna är inköpta på rea hos Åhlens.



lördag 4 februari 2012

Color Club Magic Attraction

Multifärgat glitter.


Med några lager "Hologram" över sig, dock blev det inget direkt holo över det, tror det är för glittrigt och glammigt i sig själv =).




Ca. pris: 19 kronor hos Ica Maxi.

fredag 3 februari 2012

Color Club-lack

Glittrande och fina. Från vänster: Ruby Slippers, Hot Couture, Untamed Luxury och Magic Attraction.

På Ica Maxi hittade jag Color Club-lack, något jag inte sett i Sverige tidigare och därmed slog jag till. Två lager på bilderna, men det är snyggare med tre då det blir mer färg och mer djup.

Köpte även ett MNY-lack. Gett min syster tre stycken tidigare men aldrig haft något själv. Detta är MNY 261, cericerosa med blått skimmer. Det blå i färgen passade mig inte riktigt får la se hur det används..

Fukt och rengöring

Då denna fått god kritik skall jag se om den kan hjälpa till att återfukta mitt ansikte, speciellt pannan. Än så länge verkar den lovande.

Med lite rabatt hos Kicks samt 25% på denna slog jag till, hört gott om även denna. Den känns skön i ansiktet om än lite som tvål när man sköljer av det.

Fin förpackning!

Deborah Lippmann Razzle Dazzle

Deborah Lippmann Razzle Dazzle är ett mörkt lilarött lack. Jag var orolig att det skulle vara för lila men jag tycker detta var snyggt! Och det är lite hallonlikt så namnet är passande!

Pris originalstorlek (15 ml):  179 kronor hos Nelly.com.




Glossybox Januari


 


Eyeko Fat Eyestick. Nej.. Inte min melodi alls.

Rituals Shower Foam Indian Rose & Sweet Almond Oil. Oh! Spännande, den här ser jag fram emot att testa.

Deborah Lippmann Razzle Dazzle.  Spännande färg och jag gillar märket!

Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel. Fungerar den så är det väl bra men tror nog inte så mycket på den.

Matrix Biolage Schampo och balsam. Hm.. Vi får se på dessa, kan bli reseschampo eller "brist på bättre".

Är väldigt glad över shower foamen och nagellacket!