torsdag 2 maj 2013

Nytt på doftfronten

I veckan hade jag två paket att hämta ut, ett från Indulge och ett från Eleven. 

Från Indulge var det två parfymer jag spanat på ett tag, Florame Vanille Gourmande/Delicious Vanilla och Florame Ambre Précieux/Precious Amber. Det var nedsatt till 300 från 345 (visst ingen större skillnad men ändå) och det var lagom jag slog till, för den med amber är tillfälligt slut nu (kanske nöp jag sista).  

Härligt nog fick jag med två doftprover från Tsi-La, Fiori d’Arancio och Kizes. Mycket spännande, då jag spanat på dofter från Tsi-La också!


För inte så länge sedan nämnde jag att 100% Pure har nya schampon och att det troligen snart fanns ett hemma hos mig... Burdock & Neem Healthy Scalp schampoo har landat!

3 kommentarer:

 1. Känner inte till parfymerna

  SvaraRadera
 2. Vad kul med parfymer. Då måste du försöka beskriva dofterna också. Det är ju inte så lätt. Jag har provat från bägge märkena, men inte just samma som dig. Fiori d’Arancio har jag testat och tyckte den doftade jättetrevligt i flaskan, men på min hud så slog citrongräset igenom för mycket för min smak. Det är ju så individuellt mellan personer hur en doft doftar så undrar om det blir samma för dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittills funkar det bra, blandar ofta amber och vaniljen. Blir omdöme lite senare :)

   Radera