lördag 10 januari 2015

Phenomé Nourishing Cleansing Milk

Min pojkvän fick bland annat denna rengöringsmjölk från Phenomé i födelsedagspresent i höstas. Den har varit uppskattad och även jag har använt den. Vi båda har hy som är torr/tenderar att bli torr och vi har båda två tyckt bra om denna rengöringsmjölk.

Den har en mild doft, är krämigt rinnig om man kan beskriva det så och den är mild mot hyn. Som jag förstår det är det meningen att man inte skall skölja bort den utan bara torka av resterna med t.ex en bomullspad. Så har dock inte vi gjort, utan sköljt av med vatten, vilket jag dessutom tycker är fräschast. Åtminstone jag vill bli av med smuts som färdats i luften, eventuellt smink och dylikt ordentligt.

Förpackningen har en praktisk pump, som kan låsas vid behov. Ett till två pumptryck är lagom och den är dryg. Tar bort make up efter lite massage, men minst två pump krävs då. Ett för uppluckring och borttagandet av det mesta och ett andra för att ta bort resterna.

Pris: Jag köpte denna på rea hos Eleven.se för 221 kronor. Kostar ca 275-295 i vanliga fall.

2 kommentarer:

 1. Kul att läsa om Phenome. Inte testat något från det märket.
  Nu kan jag äntligen kommentera på din blogg igen. Jag har haft problem på flera bloggar att kommentera, men nu har jag kommit på vad jag har gjort för fel så nu funkar det! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några av produkterna luktar jättegott! Bra att det fungerar igen:)

   Radera