söndag 7 april 2013

Green Love Deodorant Orange & Grapefruit & Bergamot

Den här deon är faktiskt riktigt bra och håller armhålan för det mesta doftfri. Den klarar inte av att hålla helt torrt, men torkar man bort det fuktiga efter till exempel en promenad så brukar det inte vara några större problem.

Den är i "fast", torr krämform fast i stick och man får inte skruva upp för mycket för då tenderar den att smulas sönder lite. Doften är fräsch av citrus men jag upplever inte att den konkurrerar med någon parfym.

Jag skall absolut köpa en ny fast i stor storlek. Jag beställde från Loveeko.se men fick dubbelleverans, snällt nog fick jag behålla dubbelleveransen utan extra kostnad :) . Nackdelen, åtminstone med dessa små, är att jag upplever att de tar slut fort.

Finns i olika storlekar, pris från 95-195 kronor hos bland annat Loveeko.se och Eleven.se.


EDIT: Har nu roat mig med att skrapa ur botten, sidorna samt "hjulet" ur min två förpackningar. Man kan la säga att jag skrapade ihop till ungefär en halv förpackning!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Kul att se ytterligare en bloggare som börjar bli "grön"! :-)
    Du verkar ha hittat en hel del bra också.
    Jag gillar också Green Loves deo, nackdelen som du säger är ju att de tar slut fort. Det verkar som det är väldigt individuellt vad som fungerar för flk med deo, men själv har jagfastat för en spray deo från Salt of The Earth spm är väldigt dryg och kostar ca 50 kr. Nackdelen är att man måste beställa den från England. Lycka till med den fortsatta jakten! :-)

    SvaraRadera