fredag 7 februari 2014

Tre naturliga läppbalsam

Nu i höst och vinter har jag använt/använder ett gäng nya läppbalsamprodukter, här kommer tre av dem. Anledningen till detta är att jag vill hitta ett ekologiskt och naturligt val till Carmex, som jag tycker är väldigt bra, men som dock har mindre bra ingredienser.


Maria Åkerberg Lip Care Mentha: Först blev jag inte så imponerad, lät det vara och testade sedan igen, lite mer seriöst. Bra var la det, då det faktiskt fungerar riktigt bra. Jag brukar glassa på rätt rejält och tycker det vårdar och mjukgör.

Skulle jag köpa ett stift själv (fick detta av mormor) skulle jag nog hellre testa på vaniljvarianten. Finns även en "Outdoor"-variant vilket jag skulle kunna tänka mig testa kommande vintrar.

Pris: 99 kronor. Finns hos Maria Åkerergs återförsäljare, t.ex Skincity.se.

Life Lip Balm: Blev överraskad av detta stift. Fick det som medlemsjulklapp av Life och hade inte så högra förväntningar. Det känns mjukt och lent på läpparna och sjunker inte in direkt, vilket jag tycker om. Känns återfuktande.

Pris: Ca 35 kronor hos Life.

Naked Lips Kokos: Har en underbar kokosdoft, som även uppskattades av mannen. Kändes bra till en början, men i längden fungerar inte detta för mig på läppar som blivit torra. Upplever också att jag behöver applicera ofta, då det sjunker in fort, och nästa framhäver torra partier.

Jag vill att detta läppbalsam skall fungera fullt ut, främst på grund av den goda doften. Kanske skall satsa på att köpa en till sommaren, när det inte är lika mycket kyla kontra värme-omslag.

Pris: Ca 40-50 kronor i hälsokostbutiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar