fredag 17 april 2015

John Masters Organics Bourbon Vanilla & Tangerine Hair Texturizer

John Masters Organics Bourbon Vanilla & Tangerine Hair Texturizer, det var det lilla namnet på den lilla burken. Jag brukar främst använda den här guckan i topparna för att klistra ihop dem och få mina självfallslockar att hålla ihop bättre utan att "splittras/stråa iväg" samt för att minska friss som på mig gärna uppstår på huvudet. Ibland kramar jag även till lockarna i längderna med den, i dessa fall alltid i blött/fuktigt hår.

Ett tips på användningsområde är att tämja vilda ögonbrynsstrån med den. Äger ingen ögonbrynsgel och det behöv heller inte om man har den här burken. Jag har dessutom fört över lite i en miniminiburk som sedan får ligga i necessären. Inte för jag behöver använda den i brynen så ofta, men om det behövs är det skönt att kunna åtgärda det.


Den här produkten är verkligen superdryg. Det behövs otroligt lite, nästan löjligt lite produkt vid användning. Krämen/gelen (vad skall jag kalla den?) är klibbig och har en syrlig doft av citrus. Den är lite kornig men det smälter av kroppsvärmen om man gnuggar lite.


Pris: Ca 285 kronor hos Eleven.se. och bodystore.com.

5 kommentarer:

 1. Vad kul med recension på denna. Jag har kikat lite på den, men ännu inte testat. Jag har däremot provat Shine On. Jag har funderat lite på skillnaderna dem emellan. Du som har testat båda två hur skulle du beskriva skillnaden?

  Jag ska passa på och skriva att det är nu jättesvårt att få igenom en kommentar. Man ska matcha bilder till en annan bild och det är inte så lätt som det låter. Tänkte jag passar på och skriver det nu ifall jag får igenom den här kommetnaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jätteskillnad! Den här är mer stylingprodukt. Man kan säkert testa att lyfta "rötterna" för volym (inte testat) och den ger lite stadga. Kramat in i lockarna ibland för att få dem hålla bättre. På burken står det att man skall kunna fixa "spikes" och det tror går om man inte har långt hår. Shine on är i mitt tycke mer en mjukgörande produkt, det är därför jag använder den i alla fall :)

   Vad märkligt, jag har tryckt i att det skall vara ordverifiering, vet inte hur det ser ut? Tog bort nu, blev det någon skillnad? Allra helst skulle jag vilja ha att kommenterare måste fylla i mailadress, men det verkar inte gå att ordna på blogspot? :(

   Radera
 2. Aha! :-) Jag får fram mycket lockar med Shine On men kanske håller texturisern dem bättre. Har du testat i hela håret? Hur blir det när man kammar ut det? Många produkter som ger stadga kan ju vara svåra att kamma ur utan att håret ser risigt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså? Det blir inte för "fett" då? Brukar bara krama in Shine on lite lagom sådär :) Håret blir lite torrsträvt av texturizern men har inte upplevt några större svårigheter att reda/borsta ur håret, men för egen del tycker jag inte håret blir så snyggt när man borstar ur det (tycker sällan mitt hår ser snyggt ut utborstat utan produkter heller)

   Radera
 3. Nu kom det inte upp någon "bevisa att du inte är en robot" utan kommentaren går direkt till dig för godkännande misstänker jag.

  Förra gången jag skulle kommentera när det var bilder så var det först bara bilder och det var svårt att veta vad de hade för samband och hur man skulle välja bilderna. Jag försökte flera gånger och misslyckades. Men sen plötsligt stog det en text. Välj ut hamburgare och då var det ju mycket lättare. Kanske var det bara någon tillfälligt strul som jag råkade ut för?

  SvaraRadera