fredag 17 juli 2015

Phenomé Happy Eye Area Lightener

Det första jag reagerade på när jag pumpade ut lite av ögonkrämen var färgen. Lite beige/senapsgul. Det andra jag reagerade på var doften, som inte alls är god som Phenomés andra produkter. Det tredje jag reagerade på var att det kommer alldeles för mycket produkt per pump och att det är svårt att göra halvpump.

Men låt er inte skrämmas för det, då detta är en riktigt bra ögonkräm! Faktiskt bland de bästa jag testat (kanske till och med den bästa). Den håller det känsliga ögonområdet mjukt och återfuktat. Jag har inga rynkor men har börjat få lite (egentligen med betoning på lite) fina linjer och jag tycker mig se att de blir mjukare (kan små linjer bli mjukare?) när jag använder denna ögonkräm.

Att krämen är gul syns inte när det är inklappat under ögonen. Dessutom neutraliserar gult blått och det händer ju att man är lite mörk under ögonen ibland.

För att försöka spara produkt brukar jag antingen hålla ett finger för hålet så man kan hålla emot lite  trycker ner pumpen. Därmed kan man i bästa fall styra lite hur mycket produkt som kommer ut. I sämsta fall far det ögonkräm lite hit och dit med hög hastighet. Eller så försöker jag göra halvpump, vilket jag nämnde tidigare är ganska svårt. Jag gillar produktens utformning och förstår att det är svårt att göra en så liten produkt med pumpfunktion.

Jag är väldigt nöjd denna ögonkräm (och av många andra av Phenomés fantastiska prudukter, t.ex ansiktskrämerna) och är happy över att  ha den i min ägo.


Pris: Ca 390 kronor hos Lyko.se. Jag köpte min med 60% rabatt.

2 kommentarer:

 1. Börjar ju bli riktigt nyfiken på Phenome efter alla dina positiva recensioner!:-)
  Hoppas du har en skön sommar för övrigt! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tycker väldigt mycket om nästan alla de produkter jag testat. Deras ansiktsspray (kommer inlägg senare) tycker jag inte är lika trevlig dock.

   Semestern är slut dessvärre men det går an ändå ;) Hoppas din också är bra <3

   Radera