tisdag 1 maj 2012

Glossybox April

Igår kom min Glossy Box och idag hämtade jag ut paketet. I månadens Glossybox har man hämtat inspiration från/samarbetat med Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2012. Därmed är alla produkter nominerade alternativt vinnare förutom ett läppglans från Illamasqua.

Månadens box.

Illamasqua Sheer Lipgloss. Åh, jag älskar Illamasqua! Jag fick nyansen Provoke som har en brunaktig färg.


Replay Jeans Spirit! For Her shower gel (samt test EdT som ligger under). Duschgel går alltid åt så småningom såvida de inte luktar illa. Denna luktar friskt och blommigt. Inget för mig i parfymsyfte dock.

Garnier BB Cream. Spännande, jag äger ingen BB cream sedan tidigare dock hoppas jag inte nyansen "Light" blir för ljus nu när solen börjar smyga fram igen. Risken finns ju.

Maria Nila Kolorit Volume Powder. Den här typen av produkter använder jag otroligt sällan. Men får la testa den någon gång för att se om den är något att ha. Burken i sig är så lätt att jag var tvungen att öppna för att se om det över huvud taget fanns något i den!

The Body Shop Earth Lovers Lemon & Thyme Shower Gel. Jag har velat testa några av dessa shower gels, gärna den med melon. Dock är jag - än så länge - lite besviken på vilken doft jag fick. Den luktar vid första och andra sniff en korsning mellan WC-rengöring och någon billig herrparfym.

Det var väldigt trevligt med flera fullsize produkter (allihop) även om jag förstår att det troligtvis är en engångsförteelse.

1 kommentar:

  1. Jag brukar inte gilla citron i kroppsvård då det luktar WC rengöring. Testa under varm vatten - då försvinner den äckligaste delen :-)

    SvaraRadera