tisdag 9 oktober 2012

Isadora Dynamic Lash Growth Serum

Jag har använt Dynamic Lash Growth Serum från Isadora i över två månaders tid nu. Detta fransserum utlovar längre, tjockare och starkare fransar på fyra veckor. Jag vet la inte om jag tycker de blivit något längre, men absolut starkare och eventuellt lite fylligare/tätare. Jag gissar att det beror på att serumet stärkt fransarna och därmed hjälpt dem att att sitta kvar hela livscykeln utan att trilla av.


Vissa dagar när det råkat komma lite serum på hunden under ögat har det svidit lite, jag vet inte om det beror på att jag är känslig eller om serumet blir för starkt för huden (där den inte är ämnad att vara).

Som fransförlängare tycker jag inte att detta var någon hit, men den kan nog vara ett alternativt om någon inte vill använda mascara men ändå framhäva fransarna lite, då det gör fransarna lite stela och glansiga.

Jag gillar även borsten väldigt mycket, en ganska smal borste med plastpiggar, vilket känns skönt, om man kan säga så, plus att det fördelar serumet fint. Som stärkande och vårdande serum kan jag tänka mig att köpa om den här produkten.

Pris: 189 kronor, jag köpte min till introduktionserbjudandet 169 kronor. Finns hos bland annat hos Åhléns och Kicks. 


2 kommentarer:

  1. Jag köpte en dyr sådan här historia från RevitaLash. Mina fransar växte så mycket att jag var tvungen att klipp dem. Tyvärr blev jag rödögd av den på köpet, tålde den nog inte riktigt.

    SvaraRadera
  2. Jag har varit sugen på att testa revitalsh eller neulash, men är rädd för att jag skall reagera med utslag..

    SvaraRadera