lördag 7 juli 2012

The Body Shop Body Butters

Jag kan lika gärna slänga upp alla body butters i samma inlägg då jag tycker att de ger ungefär samma resultat.


Chocomania är en doft som folk verkar hata eller älska. Jag är mitt emellan, fast mer åt tycka-om-hållet. Den här är nog mest återfuktande av body buttersen  och i mitt tycke luktar den fylligt nötigt med lite choklad och vanilj i bakgrunden.

Något jag märkt med chokomania, som jag inte riktigt upplevt med de andra, är att den gärna "korvar sig", alltså bildar små rullar. Vet inte om det skulle betyda att jag försökt smörja in för mycket eller vad? På det stora hela gillar jag chokomania, men se för hela världen till att inte råka få något på läpparna för den smakar otroligt illa!


Coconut har en frisk kokoslukt och lite kokossötma (inte alls så det blir sliskkokos) och är härlig att smörja in sig med.


Ett av duo buttersen, denna har jag tyckt mycket om. Den tunnare halvan har jag smort in armar och mage med och benen med den fetare. Jag tycker att den fetare krämen är ännu mer fast i konsistensen än de vanliga body buttersen. Doftar mjukt och lite sött.


Floral Acai, också duo butter, påminner lite om blåbärsdoften, fast är blommigare. Jag har inte så många blommiga kroppssmörj så trevligt att kunna bryta av med.


Papayadoften är fyllig, söt och fruktig. Mycket god!


Spiced vanilla har jag nog aldrig riktigt kommit på vad jag tycker den luktar som. Lite fyllig och mjuk, så visst, kryddig vanilj kan la stämma, även om jag inte tycker att doften är speciellt kryddig. Jag gillar den även om jag föredrar duo vanilla.


Blåbär luktar ganska milt och sött och tyvärr lite "plastigt" på något sätt.

Jag har även tidigare haft mango, som är fruktig och fyllig samt verkligen doftar mango.

Pris: 175 kronor för vanlig body butter, 185 kronor för duo body butter.

1 kommentar:

  1. Jag har alltidminst två olika body butters från TBS under senaste 5 år! Herregud, de är bara sååå bra!

    SvaraRadera